2JS EVENTS - DRY ICE

Ίσως να έχετε ακούσει τη φράση "χορός στα σύννεφα" όταν γίνεται αναφορά σε γαμήλιο χορό νεονύμφων. Το συστατικό για να δημιουργηθεί αυτό το σύννεφο, είναι ο ξηρός πάγος. Όταν μιλάμε για ξηρό πάγο, ουσιαστικά αναφερόμαστε σε ένα παγάκι που έχει δημιουργηθεί από διοξείδιο του άνθρακα. (Το διοξείδιο του άνθρακα χρησιμοποιείται ευρέως από τη βιομηχανία τροφίμων, καθώς είναι ένα από τα βασικότερα συστατικά των αεριούχων ποτών και της σόδας, χρησιμοποιείται ως συντηρητικό τροφίμων και έχει πρωταγωνιστικό, πολλές φορές ρόλο στη μοριακή κουζίνα ). 
Ο ξηρός πάγος είναι άχρωμος, άγευστος και άοσμος και είναι πολύ πιο κρύος από το κοινό παγάκι νερού. (Η θερμοκρασία του είναι σχεδόν -80°C). Σε αντίθεση με το κανονικό παγάκι, ο ξηρός πάγος δεν λιώνει αλλά εξαχνίζεται, δηλαδή γίνεται απ' ευθείας αέριο!

Αυτήν ακριβώς την ιδιότητά του, μπορείτε να απολαύσετε πλέον κι εσείς από κοντά, σε όποια εκδήλωσή σας θέλετε να σας μείνει αξέχαστη, χάρη στη μηχανή καπνού ξηρού πάγου, ή μηχανή χαμηλής νέφωσης, ή dry ice machine ή low fog machine! Όπως και να την πείτε, το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα σας εντυπωσιάσει!
Μπορείτε να προσθέσετε τον ξηρό πάγο μέσα στα ποτά σας και να "ξεχειλίζει" καπνός μέσα από τα ποτήρια σας, κάνοντας όλους να θαυμάζουν το πρωτότυπο αυτό εφέ σας! Μπορείτε να πιείτε το ποτό σας με ασφάλεια όταν έχει λιώσει τελείως ο πάγος, αλλά πάντα συνισταται η χρήση του ειδικού αναδευτηριού/θήκης ξηρού πάγου.


Επίσης, χρησιμοποιήστε τον ξηρό πάγο για διακοσμητικούς καθαρά λόγους σε οποιαδήποτε εκδήλωσή σας! Μπορείτε να τον βάλετε σε βάζα με λουλούδια, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό ή όπου αλλού εσείς θέλετε να στρέψετε την προσοχή των καλεσμένων σας!

Και αν τοποθετήσετε ψηλά την πηγή καπνού, τότε θα δείτε να δημιουργείται ένα effect καταρράκτη πραγματικά μοναδικό, που θα σας καταπλήξει, θα σας εντυπωσιάσει και δεν θα μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω του!
Και ακόμα, ποιος δεν έχει ζηλέψει σε ταινίες του εξωτερικού, χορούς ζευγαριών ή σε μεγάλες συναυλίες ή σε τηλεοπτικά show ή επιδείξεις μόδας, αυτόν τον καπνό που μένει χαμηλά στο έδαφος και δίνει την αίσθηση του αφράτου σύννεφου?!O "χορός στα σύννεφα" είναι το πιο όμορφο εφέ για τον πρώτο χορό του ζευγαριού στη γαμήλια δεξίωση και βασίζεται στη χρήση ξηρού πάγου μέσα στην ειδική μηχανή που μετατρέπει τον πάγο σε καπνό! Μπορείτε να επιλέξετε να το συνδυάσετε με πολύχρωμα φώτα και να γίνει πολύχρωμο το σύννεφο ή να διατηρήσετε φυσικό λευκό φωτισμό.Το "σύννεφο" αυτό λοιπόν, φτάνει περίπου μέχρι το ύψος των γονάτων σας. Δεν σας κρύβει και δεν εμποδίζει τους καλεσμένους σας να σας χαρούν αλλά και ούτε τον φωτογράφο ενοχλεί από το να κάνει τη δουλειά του! Ίσα-ίσα, οι φωτογραφίες και το βίντεο του γάμου σας θα είναι σαν ένα υπέροχο καλογυρισμένο video-clip! Ο καπνός ξηρού πάγου, δεν θα λερώσει το νυφικό σας, ούτε θα σας "παγώσει" και ασφαλώς δεν θα νιώσετε κάποια δυσάρεστη οσμή! Δίνει την αίσθηση και την εντύπωση σε όλους, ότι όντως χορεύετε πάνω στα σύννεφα!
Πλέον, μπορούμε να σας παρέχουμε κι εμείς, αυτό το εξαιρετικό effect, αρκεί να μας το ζητήσετε! Είμαστε στη διάθεσή σας! Για τη Σύρο και όχι μόνο!Δείτε το και στην πράξη:
* Δείτε τον ξηρό πάγο σε εκδηλώσεις μας, κάνοντας click ΕΔΩ!

__________________________2Js Events© - All rights reserved_________________________